EestiРусскийEnglishDeutsch
Tooted
OstukorvMakseviisid
Ostukorv on tühi
MastercardVisaAmexApple PayGoogle Pay
 
SwedbankSEBLHVLuminor
 
Coop PankCitadele PankSEPA-Überweisung

ESU 53451: LokProgrammer toiteallikaga, USB konverter


ESU 53451
LokProgrammer toiteallikaga, USB konverter

Kõik tooted tootjalt ESU


Kas soovite kuulata oma lemmikveduri helispektrit või selle veduri erilist heli hoovis – oma mudelraudteel? ESU LokProgrammeriga pole probleeme!

Üks eeldus: helikaardi ja Windowsiga arvuti (Windows 8.1 ja uuem). Salvestage lihtsalt oma mootori algne heli ja redigeerige seda kodus arvutiga. Paljud kliendid on seda juba edukalt teinud. Isegi kui te ei kuulu veel sellesse LokSound Pro eliitrühma, on LokProgrammer teie jaoks endiselt väga kasulik tööriist. See on lihtsaim viis ESU-dekoodri programmeerimiseks. Programmeerimiskogemust pole vaja, tänu graafilisele ekraanile loksub kõik mõne hiireklõpsuga paika.

Mida LokProgrammer teha saab:

  • Muutke dekoodri turvalist heli.
  • Loksoundi dekoodri kõigi digitaalsete parameetrite, nagu veduri aadress, töökiirus, maksimaalne kiirus, pidurdusaeglustus, pirnide heledus jne, seadistamine; saate arvutiga kõiki valikuid väga lihtsalt seadistada – ei mingit tülikat CV-de (konfiguratsioonimuutujate) sisestamist oma käsujaamaga.
  • Korraldage oma helid ümber ja kandke see LokSoundi dekoodrisse.
  • Saate kasutada kõiki helisid, mida saab arvuti kõvakettale alla laadida.
  • Heli saab eraldada erinevatele sündmustele.
  • Täiendavaid helisid saab aktiveerida funktsiooninuppude kaudu.

Heli

LokProgrammeriga saate kustutada mis tahes LokSoundi dekoodri heliandmed nii mitu korda kui soovite ja asendada need mõne muu heliga. Selleks pakume oma kodulehel enam kui 200 erinevat, täielikult sobivat erinevate prototüüpide ja lokode helisid  arvutisse allalaadimiseks . Samuti saate redigeerida ainult heliprojekti osi: teile ei meeldi dekoodri vile? Lihtsalt asendage see ühega paljudest teistest. Sobivad allikad peale meie pakutavate on saadaval Windows *.wav-vormingus. Heli – isegi hääl või muusika pole meie dekoodrite jaoks probleem. LokProgrammeri abiga saate kasutada kogu LokSoundi dekoodrite pakutavat paindlikkust ja funktsionaalsust.

Programmeerimine

Samamoodi saavad kõik teised ESU dekoodrid kasu LokProgrammeri mitmekülgsusest; olenemata sellest, kas DCC, Multiprotocol - või mfx dekooder. Selle abil on võimalik lihtsalt ja mugavalt muuta konkreetse dekoodri kõiki parameetreid. Saadaolevad valikud sõltuvad dekoodri tüübist. Lisaks aadressidele ning kiirenduse- ja aeglustusseadetele puudutab see eelkõige funktsiooniklahvide jaotamist (funktsioonide kaardistamine), eriefektide jaotamist üksikutele väljunditele või lambi heledust. LokProgrammer võib aidata ka tagasi EMF-i parameetrite või laaditava kiirustabeli optimeerimisel. Kõiki valikuid saab väga mugavalt programmeerida: Digijaamas pole enam tüütut CV-numbrite sisestamist.

Ühendus

See on nii lihtne: LokProgrammer on väike programmeerimiskast, mis on ühendatud arvuti ja programmeerimisraja vahele. Selle ühendamiseks vajate kas vaba jadaliidest või kasutate kaasasolevat USB-adapteri kaablit (töötab Windowsiga kuni Windwos 10-ni). Toiteallikaks on 500 mA seinatoiteallikas. Kui teie vajadused on suuremad (nt I gabariidiga mootorite puhul), võite kasutada ka tavapärast raudteetrafo mudelit.

Tarkvara

Pärast ühendamist käivitate eriti kasutajasõbraliku LokProgrammeri tarkvara. See töötab kõigis kaasaegsetes Windowsi süsteemides (Windows 8.1 ja uuemad). Lihtsalt pange ESU dekoodriga vedur oma programmeerimisrajale ja saate seda kohe lugeda, redigeerida või programmeerida. Programmeerija tunneb automaatselt ära veduris oleva dekoodri.

Lihtsus

LokProgrammerit ei soovitata kasutada ainult meie ESU dekooderitega: praeguseks varustavad paljud tuntud raudteemudelite tootjad oma vedureid ESU-dekooderitega, mida saab loomulikult oma tehniliste kirjelduste raames uuesti muuta – koos LokProgrammeri abiga. Näete, LokProgrammeri ostmine tasub end igal juhul ära.

Uuendused

LokProgrammer võib olla abiks ka dekoodrite värskendamisel. Peaaegu kõik ESU dekooderid on uuendatavad juhuks, kui soovite uut tarkvaraversiooni. Selleks vajate ainult LokProgrammerit ja väikest uuendusprogrammi, mille saate alla laadida ESU kodulehelt .

Tulevik

LokProgrammeri tarkvara vaadatakse pidevalt üle. Uusima asjakohase versiooni saab alati alla laadida meie kodulehelt või Interneti-värskendusfunktsiooni kaudu automaatselt arvutisse installida.

Lühike kasutusjuhend (Ingl.)

Kasutusjuhend (Ingl.)

Või laadige kasutusjuhised alla ESU kodulehelt


Kohe saadaval

129,36 €



Hind sisaldab 15% allahindlust kauba saatmisel väljapoole Euroopa Liitu käibemaksu arvelt.
Vajutage siia kui asute Euroopa Liidus